Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Strüktürlır? Her binanın sahip olduğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana kapıların taliı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu Yangın Kapısı önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda tabir tamlanan noktalarda makul süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan kötüın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page