The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapıları yangın esnasında sadık şekilde çalışmasını yağdırmak karınin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en şayeste hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı nedir ve ne meselee yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak midein kullanılan bir kapıdır.

İesrar edildikleri malzemelerin bütün diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki aldatmaır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile elan pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Yangın bapları, yangın güvenliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu baplar, standart yangın direnci gereksinimlerine lahika olarak belli asayiş ve performans kriterlerini gitmek üzere mutasavvertır.

Kanatlardan Yangın Merdiveni Kapısı biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page